Haarkennis delen

Zomer 2017

Balayage blijft

De zomer is inmiddels net begonnen en in de zomer is er eigenlijk altijd wel een trend (één of meerdere) die heel populair is onder de mensen. De afgelopen twee jaar was dat overduidelijk Balayage: door middel van de strooktechniek worden er ”vegen” in het haar geverfd die helemaal passen bij de valling van het haar. Balayage is een mooie, natuurlijke manier om het haar op te lichten. Het haar lijkt natuurlijk gekleurd door de zon, en wie wilt dat nou niet?
Tot op de dag van vandaag is er nog steeds heel veel vraag naar Balayage. Op onze Instagram pagina staan mooie voorbeelden van Balayage bij ons in de salon! Zeker de moeite waard om een kijkje te nemen. Balayage kun je dus eigenlijk wel zien als een blijvende trend. Sinds vorig jaar is deze trend nog steeds erg populair.

balayage - best hair    balayage - best hair

 

Nog meer trends?

Een andere trend die nog steeds populair is en ook steeds populairder wordt is: grijs haar oftewel granny hair. Je kan het zo gek maken als je zelf wilt. Sommigen hebben het echt donkergrijs en andere gaan toch liever voor het iets subtielere ”matte” as blond. Hieronder staan een aantal foto’s die een impressie geven van deze trend:

best hair - grey hair     silver hair - best hair      grey hair - best hair

Op de bovenstaande foto’s zie je drie compleet verschillende soorten grijs haar. De eerste foto is echt meer platinum blond in vergelijking met de tweede foto. Het kapsel op de tweede foto is echt donkergrijs, ook heel mooi. En op de laatste foto is te zien dat grijs haar ook prachtig is als je een korte coupe hebt. Juist omdat het een opvallende kleur is staat het heel gaaf in kort haar en geeft het net dat extra beetje pit.
Helaas is grijs haar niet voor iedereen weggelegd. Het is niet eenvoudig om het haar mooi grijs te krijgen. Daar gaat een heel proces van oplichten aan vooraf en daarom is het een lastige kleur om te creëren. Wij raden daarom ook heel vaak onze zilvershampoo aan. Die is zo geconcentreerd dat het de gele gloed uit blond haar laat verdwijnen, en dit zorgt ervoor dat het haar een matte, niet gele kleur krijgt. En dat zonder het gebruik van verf! Onze zilvershampoo is van het merk Alter Ego en is geschikt voor ieder haartype.

 

Bij ons in de salon…

Het komt steeds dichterbij: de datum dat de hele zaak op de shop gaat en wij alles gaan verbouwen! Van 24 juli t/m 7 augustus is Best Hair daarom gesloten. Op dit moment is de salon natuurlijk vooral zwart-wit. Na de verbouwing wordt dat heel anders.. het zwart-witte maakt plaats voor meer aardetinten en een meer bruin interieur. Het concept blijft verder hetzelfde: wij blijven een kleine salon waar persoonlijke aandacht voor de klant voorop staat.

Het is de bedoeling dat er voor in de winkel een tafel komt waar klanten aan kunnen zitten terwijl zij wachten onder het genot van een leuk tijdschrift en natuurlijk een heerlijk kopje koffie of thee. Er komt ook een andere toonbank en een kast voor de producten die wij verkopen. Dit kost natuurlijk wel ruimte en daarom gaan wij werken met 5 stoelen in plaats van 6. Ook komt er nog een ”heren” stoel bij omdat wij nu ook veel bezig zijn met scheren, wenkbrauwen, waxen, trimmen, enzovoort enzovoort…

Er gaat natuurlijk nog veel meer gebeuren maar het moet wel een beetje spannend blijven! Daarom gaan we nog niet alles verklappen en hopen wij iedereen snel bij ons terug te zien in onze gloednieuwe salon.

 

Afspraak maken?

Bij Best Hair zijn wij altijd op de hoogte van de laatste trends en geven wij u graag advies. Kom bij ons langs in de salon voor een afspraak of plan online een afspraak in via onze website: www.besthair.nl. Graag tot snel bij ons in de salon!

 

uitgelichte afbeeldingen:
www.carobels.com
www.sugarscape.com
www.pinterest.com
www.eonline.com
www.hairmagazine.se
www.myhairshop.net

×