Keratinebehandeling bij Best Hair

Keratinebehandeling bij Best Hair

besthair-keratherapy

Keratinebehandeling bij Best Hair

Wat is keratine?

Keratine is een eiwit die in onze huid en in ons haar voorkomt. Deze moleculen bevatten een hoog percentage aan zwavelhoudende aminozuren. Het haar heeft dit nodig omdat dit ervoor zorgt dat jouw haar een stevige structuur krijgt. Logisch dat een keratinebehandeling dan ook zo populair is. Bij Best Hair kun je jouw haar ook laten verwennen met een keratinebehandeling zodat het er weer mooi,sterk en glanzend uit gaat zien.

Wat doet keratine met je haar?

Keratine versterkt jouw haar, geeft het extra glans en maakt het pluisvrij. Het vult namelijk jouw haar op, waardoor het een enorme verzorgingsboost krijgt. Deze keratinebehandeling verbreekt niet de zwavelstructuur in het haar en verandert ook niet de structuur van het haar. Dat wil zeggen dat jouw krul of slag niet verdwijnt. Doordat jouw haar met deze behandeling 100% gevoed wordt, zal je haar wel zwaarder worden. Hierdoor zullen jouw krullen iets grover worden en zal je haar glanzend en pluisvrij zijn.

Behandelingen voor iedere portemonnee

In mijn salon heb je de keuze uit 3 verschillende keratinebehandelingen:

  • Pure Renewal

Deze professionele behandeling duurt circa 3 uur. Ik kan geen exacte tijd geven omdat dit af hangt  van de lengte en dikte van jouw haar. Deze behandeling geeft 3 tot 6 maanden een prachtig resultaat en maakt je haar zacht, repareert jouw haar en maakt het pluisvrij. De eerste 24 uur na de behandeling kan het haar nog wat vet aanvoelen omdat er een teveel aan keratine in zit. Dit verdwijnt automatisch na de eerste keer wassen.

Doordat we de keratine in het haar verzegelen met een stijltang is het belangrijk de eerste 24 uur je haar niet te wassen.

De kosten van deze behandeling zijn vanaf €225.- (schouderlengte) tot €270,- (halflang).

  • Express Renewal
    De Express behandeling is een snelle en professionele salonbehandeling. In circa 90 minuten transformeert jouw droge en pluizige haar in glanzende, gezonde en handelbare lokken. Deze behandeling geeft 30-45 dagen voelbaar en zichtbaar resultaat. De kosten van deze behandeling zijn vanaf €150,- (schouderlengte) tot €175,- (halflang).

 

  • Mini keratinebehandeling/Deep conditioning masque

Met deze behandeling laat ik je kennismaken met wat keratine voor jouw haar kan betekenen. Geniet van gladder, makkelijker en tembaar haar. De behandeling duurt circa 30 minuten en het resultaat is tot ongeveer 4 wasbeurten zichtbaar en voelbaar. De kosten van deze behandeling zijn €45,-.

Keratinebehandeling onderhouden

Om de keratine zo lang mogelijk in het haar te behouden, kun je bij Best Hair terecht voor verschillende producten. De shampoos en conditioners zorgen dat je zo lang mogelijk kunt genieten van het resultaat.

Omdat contact met chloor, (zwemmen) zilvershampoo of andere agressieve producten de keratine snel uit het doet verdwijnen raden we dit ook af.

Garantie

Wil je garantie op de behandeling dan dien je de shampoo en conditioner van Keratherapy te blijven gebruiken.

*Kleuren en een keratinebehandeling kunnen niet tegelijk uitgevoerd worden. Doordat de haarschubben open worden gezet is het belangrijk om 2 weken te wachten met een keratinebehandeling nadat je het gekleurd hebt dit omdat de kleur lichter zal worden na de behandeling. conclusie is dan ook om eerst de keratinebehandeling te doen en dan te kleuren. Highlights kunnen weer beter eerst gezet worden omdat de keratine de haarstructuur weer aanzienlijk zal herstellen.

×