Keratinebehandeling bij Best Hair

Keratinebehandeling bij Best Hair

besthair-keratherapy

Keratinebehandeling bij Best Hair

Keratine is een eiwit die in onze huid en in ons haar voorkomt. Deze moleculen bevatten een hoog percentage aan zwavelhoudende aminozuren. Dit zorgt ervoor dat jouw haar een stevige structuur krijgt. Logisch dat een keratinebehandeling dan ook zo populair is. Bij Best Hair kun je jouw haar ook verwennen met een keratinebehandeling,

Wat doet keratine met je haar?
Keratine versterkt jouw haar, geeft het extra glans en maakt het gladder. Het vult namelijk jouw haar op, waardoor het een enorme verzorgingsboost krijgt. Onze keratinebehandeling verbreekt niet de zwavelstructuur in het haar en verandert ook niet de structuur van het haar. Dat wil zeggen dat jouw krul of slag niet verdwijnt. Doordat jouw haar met deze behandeling 100% gevoed wordt, zal je haar wel zwaarder worden. Hierdoor zullen jouw krullen iets grover worden en zal je haar glanzend en pluisvrij zijn.

Behandelingen voor iedere portemonnee
In onze salon heb je de keuze uit 3 verschillende keratinebehandelingen:

  1. Pure Renewal

Deze professionele behandeling duurt circa 2 tot 3 uur. Dit hangt af van de lengte en dikte van jouw haar. Deze behandeling geeft 3 tot 6 maanden een prachtig resultaat en maakt je haar zacht, repareert jouw haar en maakt het pluisvrij. De eerste 24 uur na de behandeling kan het haar nog wat vet aanvoelen. Dit komt door een teveel aan keratine.

Doordat we de keratine in het haar verzegelen met een stijltang is het belangrijk de eerste 24 uur je haar niet te wassen.

De kosten van deze behandeling zijn vanaf €225.- (schouderlengte) tot €270,- (halflang).

  1. Express Renewal
    De Express behandeling is een snelle en professionele salonbehandeling. In circa 45-60 minuten transformeert jouw droge en pluizige gaar in glanzende, gezonde en handelbare lokken. Deze behandeling geeft 30-45 dagen voelbaar en zichtbaar resultaat. De kosten van deze behandeling zijn vanaf €150,- (schouderlengte) tot €175,- (halflang).
  2. Mini keratinebehandeling/Deep conditioning masque

Met deze behandeling geniet je van gladder, makkelijker en tembaar haar. De behandeling duurt circa 30 minuten en het resultaat is tot ongeveer 4 wasbeurten zichtbaar en voelbaar. De kosten van deze behandeling zijn €45,-.

Keratinebehandeling onderhouden
Om de keratine zo lang mogelijk in het haar te behouden, kun je bij Best Hair terecht voor verschillende producten. Onze shampoos en conditioners zorgen dat je zo lang mogelijk kunt genieten van het resultaat. De shampoo en conditioner zitten bij de behandeling in en krijgt je dus mee naar huis.

*Kleuren en een keratinebehandeling kunnen niet tegelijk uitgevoerd worden. Doordat de haarschubben open worden gezet is het belangrijk om 2 weken te wachten met een keratinebehandeling nadat je het gekleurd hebt.

×