Olaplex

HERSTEL | BESCHERM | VERSTERK

OLAPLEX bij Best Hair

Olaplex

OLAPLEX werkt op moleculair niveau om gebroken verbindingen in het haar op te sporen en te herstellen die veroorzaakt zijn door chemische, thermische en mechanische schade. Deze schade heeft je haar bijvoorbeeld opgelopen door het veelvuldig stijlen, föhnen, verven of blonderen van je haar. Zwavelverbindingen bepalen de stevigheid van je haar, wanneer deze breken resulteert dit in zwakker haar dat eerder afbreekt.

Negen Stappen

Olaplex bestaat uit negen verschillende stappen. Stap 1 & 2, de bond multiplier en de bond perfector worden bij de kapper gebruikt. De producten worden soms ook aan haarverf toegevoegd zodat het minder schadelijk is voor je haar. Stap 3 is de hair perfector, een treatment dat je een keer per week kunt gebruiken. Stap 4 en 5 zijn de bijbehorende shampoo en conditioner. Stap 6 is de bond smoother en werkt als leave-in conditioner. Stap 7 is de bonding oil die moet zorgen voor meer glans en zachtheid en die beschermt tegen hitte. Stap 8 is de bond intense moisture mask, een zeer geconcentreerd en herstellend haarmasker dat je haar glans & volume geeft. Stap 9 is het Bond Protector Nourishing Hair Serum, samengevat het ‘anti-damage’ haarschild.

OLAPLEX SALONBEHANDELING:

€39,50,-

 

ACTIE: 3 PRODUCTEN

Normaal: €92,40,-
Bij ons: €79,95,-

Meer combinatiekortingen vind je verder op deze pagina.

Olaplex No.0

Intensive Bond Building Hair Treatment

is geïnspireerd op de professionele salon behandeling die je nu gemakkelijk thuis kunt gebruiken. Het is een primer die fungeert voor een intensiever herstel van beschadigd haar. Het herstelt verbroken zwavelbruggen, versterkt het haar en beschermt de algehele haarstructuur.

Wat is Olaplex No.0?
Deze tweedelige behandeling gaat diep in het haar, voedt het en zorgt voor een intensiever herstel van beschadigd haar.

Alhoewel de N°.3 Hair Perfector wél alleen gebruikt kan worden, adviseren wij om N°.0 niet alleen te gebruiken. Maar werkt de N°.0 ook zonder N°.3? Jazeker! De N°.0 is een herstellende booster die diep geabsorbeerd wordt in het haar. Het is ontworpen als primer om als het ware een gouden combo te vormen met N°.3 om intens te kunnen herstellen.

Olaplex No.3

Hair perfector

Is een thuisbehandeling, geen conditioner, die haarbreuk vermindert en zichtbaar versterkt. Het verbetert de algehele uitstraling en textuur door beschadigd haar te repareren. De No.3 Hair Perfector biedt de mogelijkheid om het haar tussen de bezoeken aan de kapper vitaal en sterk te houden en zo optimaal voor te bereiden op de volgende chemische behandeling.

Wat is Olaplex No.3
Special treatment om het haar tussen chemische behandelingen in de salon weer sterk, zacht en gezond te houden!

ACTIE: OLAPLEX 0&3:
Normaal: €65,45,- | Bij ons: €57,50,-

Olaplex No.4

Bond Mainenance Shampoo

N°4 Shampoo herstelt en beschermt het haar – inclusief beschadigd haar, gespleten punten en pluis – door de gebroken zwavelbruggen in het haar te herstellen. Het maakt het haar handelbaar, glanzend en gezonder na ieder gebruik. N°4 is veilig voor gekleurd haar en bewezen dat het haarbreuk vermindert en ieder haartype versterkt.

Wat is Olaplex No.4
Een voedende en herstellende shampoo.
TIP: Less is more! Je hebt maar een klein beetje nodig door de hoge concentratie gehalte.

ACTIE: BIJVULLEN
€22,50 (alleen bij gebruik van het juiste flesje)

Olaplex No.5

Bond Mainenance Conditioner

Maakt het haar glanzender, gezonder en handelbaar na ieder gebruik. Beschermt en herstelt beschadigd haar, gespleten punten en pluis door de gebroken zwavelbruggen te herstellen. Het is veilig voor gekleurd haar, versterkt het haar en maakt je haar sterker dan ooit!

Wat is Olaplex No.5?
Een voedende, herstellende conditioner voor ieder haartype.

ACTIE OLAPLEX 4&5 OF 4p&5
Normaal: €59,90,- | Bij ons: €55,00,-

Olaplex No.6

Bond Smoother

is een zeer geconcentreerde leave-in die het haar zacht en glad maakt voor wel 72 uur lang. No.6 versterkt, hydrateert en versnelt het droogproces tijdens het föhnen.

Wat is Olaplex No.6?
Een herstellende leave-in stylingcrème die pluizend haar elimineert, het haar hydrateert en een beschermende werking heeft voor alle haartypes.

Olaplex No.7

Bonding Oil

is een sterk geconcentreerde, gewichtloze en herstellende styling olie. De Bonding Oil van Olaplex® zorgt niet alleen voor een prachtige glanzend en smooth haar, maar het versterkt het haar ook van binnenuit.

Wat is Olaplex No.7?
Een haarolie die beschadigd haar herstelt, gespleten haarpuntjes tegengaat en pluizig haar vermindert.

ACTIE OLAPLEX 6&7
Normaal: €59,90,- | Bij ons: €55,00,-

Olaplex No.8

Bond Intense Moisture Mask

2X MEER GLANS • 4X MEER HYDRATATIE • 6X ZACHTER • 94% MEER VOLUME

Uitgerust met de gepatenteerde OLAPLEX Bond Building Technology, dit hoog geconcentreerde, herstellende 4-in-1 masker maakt het haar glanzender, pluisvrij, hydrateert het haar intens en geeft het meer body.

Wat is Olaplex No.8?
Een zeer geconcentreerd, herstellend haarmasker dat droog en beschadigd haar weer nieuw leven inblaas.

Olaplex No.9

Bond Protector Nourishing Hair Serum

Het ‘anti-damage’ haarschild.
Heb je zichtbaar dof futloos haar en wat snel klit? Dit kunnen tekenen zijn van luchtvervuiling of beschadiging door hitte. Bescherm je haar van dagelijkse beschadigingen met deze gewichtloze, leave-in, siliconen-vrije haar serum om het haar te beschermen van milieuvervuiling tot wel 48 uur lang. De N.9 biedt ook hitte bescherming tot 232°C.

Wat is Olaplex No.9?
Een ‘anti-damage’ serum, welke het haar beschermt en zorgt voor zijde zachte glans en zacht haar.

Olaplex nummer 9

Kan ik ook slechts één product gebruiken, als ik No.1 en No.2 bijvoorbeeld nooit heb gebruikt?

We krijgen vaak de vraag of je ook alleen thuis No.3 zou kunnen gebruiken, als je nooit een salonbehandeling hebt toegepast. Dit kan zeker! Ook zonder No.1 en No.2 zal No.3 je beschadigde haar herstellen. Echter, als je ook een salonbehandeling laat toepassen zal dit een groter effect hebben. De Olaplex producten kunnen allemaal los van elkaar gebruikt worden, maar ze versterken elkaar wel en werken samen dus nóg beter.

Is Olaplex wat voor mij?

Veel mensen denken dat Olaplex alleen geschikt is voor haar dat beschadigd is door het verven. Maar niets is minder waar! Olaplex is voor elk haartype geschikt. Zo kan je haar ook beschadigd raken door vaak de föhn, stijltang, krultang en andere thermische hittebronnen te gebruiken. Of ga jij veel naar zonnige landen op vakantie? Die warme zon is heel gezond, maar niet voor je haar…

Dus, is jouw haar

  • Droog?
  • Dof?
  • Pluizig?
  • Slap en futloos?
  • Breekt het sneller af?

Probeer dan eens de producten van Olaplex. Na gebruik zal je haar glanzen, sterker zijn, minder pluizen en komt de kleur beter uit. Kortom; je haar wordt weer gezond en zal stralen.

×