Krullen & knippen

Krullen, knippen en verzorgen

besthair-boucleme

Krullen, knippen en verzorgen: Deze passie begon allemaal met het zoeken van het juiste product voor de krullen van mijn zoon. Zoals iedereen met krullen weet, is dit echt heel lastig. Mijn leverancier kwam met een nieuw merk “BOUCLEME” en daar moest ik natuurlijk alles van proberen. Na me eerst verdiept te hebben in de juiste techniek zijn we met de CG methode begonnen. Wat een verschil… zijn krullen zijn dik, pluisvrij en gehydrateerd!

besthair-bouclemebesthair-krullenknippenenverzorgen

Door met BOUCLEME te starten in de salon en de juiste “krullen knip techniek” toe te passen is er een wereld voor mij open gegaan.

“Een pluizige lok is een potentiële krul.”

Wisten jullie dat maar liefst 41% van de Nederlanders slag in het haar heeft zonder het te weten? Pluizig haar komt vaak door vochttekort waardoor het er zo uit ziet. Door de juiste techniek en producten te gebruiken komen vaak de mooiste krullen naar boven. 50% Van de “Best Curls” behandeling bestaat uit de kniptechniek en 50% uit de verzorging en styling.

besthair-krullenknippenbesthair-krullenknippen

CG proof

Even iets meer uitleg wat CG precies inhoudt. Het is een benaming om je haar vrij van siliconen, parabenen en sulfaten te verzorgen. Hierdoor komen er geen onnatuurlijke producten meer in je haar en creëer je echt je eigen krul.

BOUCLEME

Boucleme zorgt ervoor dat al het vocht wat je haar op kan nemen, in je haar blijft.

besthair-boucleme

Zo doe je alle producten op doorweekt haar. Je knijpt alleen het haar uit en dan breng je gelijk je verzorging of styling aan op het haar. Hierdoor kapsel je het vocht in en ontstaat er een veerkrachtig pluisvrije Krul. Echt geweldig! Het kost echt wat moeite en inspanning maar dan heb je ook super resultaat wat tot de volgende wasbeurt blijft zitten.

BEST CURLS behandeling

Met de “Best Curls behandeling” wordt het haar droog en in bundels geknipt om de Krul te stimuleren en de pluis weg te halen. Deze bundels zijn het beste te zien op ongewassen haar, was het haar dus niet in de 2 dagen voor deze behandeling. Op de eerste foto zie je dat er nog veel pluis zichtbaar is in het bundeltje haar. Na het knippen is er geen pluis en de krul is gestimuleerd.

besthair-bestcurlsbesthair-bestcurls

 

Nadat het model en de Krul is geknipt wordt het haar met de BOUCLEME Scalp Exfoliating shampoo gewassen. Dit is een mild reinigende detox shampoo die eens in de maand gebruikt dient te worden om eventuele talg ophoping te verwijderen. Daarna word er een keuze gemaakt voor de shampoo, conditioner en/of masker. Hierna word het afgedept met een speciale handdoek zonder vezels. De vezels van een normale handdoek maakt de Krul in de war.

Op het natte haar komt nu de BOUCLEME Curl Crème,  Curl Defining Gel of de  Super Hold Styler (afhankelijk van jouw haar) en wordt dit per sectie in het haar gebracht. Nu is jouw haar klaar om met de diffuser te föhnen. Het resultaat is elke keer weer verbluffend!

krullen fohnen

besthair-krullenfohnen

Type 2,3 en 4 krul

Boucleme is er voor Type 2,3 en 4 krul. Zelf het type 4 (coily) haar kun je met deze producten goed gebruiken. Zelf heb ik het bij mijn klant getest en het verschil is super! Check de foto’s hieronder:

besthair-coilyhairbesthair-krullenBestHair-krullen

 

Ben je klaar om jouw krullen te omarmen? Wij in ieder geval wel!

Via onze online agenda kan je boeken onder de naam
*Best Curls knippen of  *Best Curls knippen lang haar.

Heel graag tot snel bij Best Hair.

×