Haarweetjes

Zilvershampoo

Alter Ego Color Maintain Balm Silver

De Alter Ego Color Maintain Balm Silver is het helemaal! Nog nooit is een zilvershampoo zo populair en gewild geweest als dit product. Begin dit jaar was het product even niet leverbaar omdat het zo enorm populair is en daardoor snel uitverkocht, de vraag was enorm en de productie kon het niet aan. Gelukkig kunnen we de vraag nu wel aan.

In onze andere blogs hebben wij het al een aantal keer gehad over de trend grijs haar, oftewel: granny hair. Deze trend is nog steeds erg populair en wij verwachten ook dat dit nog wel even zo blijft. Het gebruik van een goede zilvershampoo is heel belangrijk bij deze trend, zo houd je de kleur namelijk mooi fris. Maar zilvershampoo kan nog voor zoveel meer dingen gebruikt worden! Als je niet van geelblond of koperkleurig blond houdt kan je zilvershampoo gebruiken om de gelige gloed te verminderen. Zilvershampoo is blauw/paars van kleur en daarom onttrekt het de gele gloed uit blond haar. Dit komt omdat blauw/paars tegenover geel ligt in de kleurencirkel:

Afbeeldingsresultaat voor kleurencirkel

Zilvershampoo is natuurlijk ook zeer geschikt voor mensen die natuurlijk grijs haar hebben. Zilvershampoo geeft het grijze haar een opfrisser en zorgt ervoor dat het niet gelig gaat ogen. Maar tegenwoordig merken wij toch dat de populariteit van zilvershampoo vooral toeneemt onder de jongeren.

BestHair_haarwassen

Gebruik zilvershampoo:

Er zijn verschillende methodes om de zilvershampoo  te gebruiken. Hieronder beschrijf ik de technieken:

  • Normaal als een shampoo doorwassen.
  • Op handdoek droog haar dik aanbrengen (niet opschuimen) en 5 tot 15 minuten in laten werken. Voordat je het uitspoelt flink opschuimen en goed uitspoelen.
  • Aanbrengen op schoon droog haar. Breng het product dik en ruim aan en schuim het niet op. Laat het 5 tot 15 minuten inwerken, voeg daarna water toe, schuim het op en spoel het vervolgens goed uit.

Als je de Alter Ego Color Maintain Balm zilver hebt aangeschaft begin dan eerst met gewoon doorwassen. Wil je meer effect dan kun je de andere stappen volgen.

Best Hair - zilvershampoo

Verschil in haar

We hebben allemaal een ander type haar. Er zit vaak veel verschil tussen je eigen haar en dat van je vriendin.  Dus wat voor jouw werkt hoeft voor je vriendin niet te werken. Wat er bijvoorbeeld bij fijn/poreus haar kan gebeuren is dat de punten het blauw/paarse pigment aanpakken. Dat is wel makkelijk op te lossen door er met een stijltang over deze gedeeltes heen te gaan. Blauw is namelijk een groot pigment en zit aan de oppervlakte van het haar. Door warmte van de stijltang te gebruiken onttrek je de pigmenten uit het haar en hou je de goede kleur over. Na dit verteld te hebben kun je je misschien voorstellen dat de grijze tint ook sneller uit het haar gaat als je je haar veel stijl maakt of krult. Heb je dus een koele kleur in je haar, zorg dan dat je je haar zoveel mogelijk aan de lucht laat drogen en de stijltang in de kast laat liggen.

Best hair- kapsalon producten

Alter Ego bij kapsalon Best Hair in Apeldoorn

Alter Ego Color Maintain Balm Zilver is altijd op voorraad  bij kapsalon Best hair in Apeldoorn. Wij verkopen de zilvershampoo zoveel dat we ervoor zorgen dat er altijd genoeg voorraad is bij ons in de salon. Mocht de laatste verkocht zijn dan zorgen we dat de shampoo er de volgende dag weer is. Kom langs voor meer advies, de deur staat voor je open.

Oh ja en voor al het nieuws…… ons gewoon blijven volgen op bijvoorbeeld instagram of 1 van de andere kanalen!

 

bron afbeelding: linnes.nl

 

×