Haarkennis delen

Waarom OLAPLEX bij Best Hair

Waarom kiest Best Hair voor OLAPLEX . Sinds 2 jaar werken wij met Olaplex. De keus om met OLAPLEX te beginnen bij ons in de salon was niet heel moeilijk. Best Hair staat voor mooi haar en OLAPLEX is de haarherstellende behandeling van deze eeuw! Tegenwoordig vragen klanten het uiterste van hun haar. Ze willen van zwart naar zilver en na een tijd weer naar bruin haar. Dit soort behandelingen maakt veel kapot in het haar. Om alle kleur uit het haar te trekken worden de pigmenten in het haar kapot gemaakt. Een andere manier is er niet om naar een zo licht mogelijke kleur te gaan. OLAPLEX zorgt ervoor dat de gebroken verbindingen in het haar hersteld worden. Dit kan gedurende het kleurproces of als haarherstellende behandeling wanneer u dat wil.

besthair-olaplex

Ingredient Olaplex
Olaplex bestaat uit 1 enkel actief ingrediënt. Olaplex is namelijk in staat de zwavelbruggen op te sporen en ze weer permanent te herstellen na hun oorspronkelijke staat. Dit kan voor, tijdens en na elk gewenste behandeling. Of dat nog niet alles is, het resultaat van Olaplex is blijvend! Olaplex bevat geen silliconen, olie, sulfaten, ftalaten, DEA of aldehyden en is niet getest op dieren.

besthair-haarherstellende behandeling

Gebruik Olaplex
Met het gebruik van Olaplex kunnen we een stapje verder gaan met kleuren. Hoe vaak willen we geen kleur in ons haar maar zegt de haarstylist dat dit niet haalbaar is met de kwaliteit van ons haar. Met Olaplex als toevoeging is dit 9 van de 10 keer wel haalbaar. De nummer 1 word gelijk toegevoegd aan de kleur en voordat het haar gewassen word, word de nummer 2 opgebracht. Deze mag dan minimaal 10 minuten inwerken. Daarna word het uitgespoeld en gewassen met de gewenste shampoo en conditioner.

Haarherstellende behandeling
Mocht u haar al beschadigt zijn door bijvoorbeeld:
-zon
-styling
-eerdere kleurbehandelingen
-permanent
-invloeden van buitenaf
Is het ook mogelijk om een salonbehandeling te krijgen voor u haar.
Wat houdt dit in?
Deze behandeling kost ongeveer 30 tot 45 minuten van u tijd.
NO.1 Bond Multiplier, stap 1, hersteld gebroken verbindingen in het haar en begint het proces van schade voorkomen en herstellen.
NO.2 Bond Perfector, stap 2, gaat verder met het herstellen en opnieuw opbouwen van de resterende gebroken verbindingen om je te verzekeren van het sterkste, meest glanzende en gezondste haar mogelijk.
Ook is het mogelijk om thuis nog verder te beschermen door middel van NO.3 Hair Perfector. Deze biedt continue bescherming tegen schade wat je haar thuis oploopt.

KIM KARDASHIAN is 1 van de sterren die graag tovert met haar haar. Dit is ook dankzij het gebruik van OLAPLEX. Dit soort veranderingen kun je als hairstylist niet doen als je niet met OLAPLEX werkt.besthair-kim kardashian

Voor nog meer informatie over dit geweldige product check olaplex.nl

 

×