Haarkennis delen

Prijs van een gewenste kleur weten?

Prijs van een gewenste kleur weten?

Wij krijgen vaak de vraag wat het kleuren nou precies kost. Dat is voor ons erg lastig om uit te rekenen bijvoorbeeld via de telefoon of de mail. Dus wilt u graag de prijs van een gewenste kleur weten? Wij laten u een voorbeeld zien hoe lang wij bezig zijn met een kleur en wat het nou precies kost!

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen

Hier een voorbeeld.. Deze mevrouw wou graag zo blond als te zien op het plaatje. Ze vroeg is dit haalbaar. Natuurlijk is dat haalbaar, alleen weten wij niet hoe lang het gaat duren en wat precies de prijs ervan is. Het moet namelijk opgelicht worden en wij weten nooit hoe het gaat uitpakken. Deze mevrouw heeft 12 uur gezeten voor dit resultaat te behalen. En de kosten daarvan waren €276,70

Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen

Nog een voorbeeld.. Deze mevrouw heeft 9 uur gezeten voor deze prachtige kleur, ook veel geduld dus… En de koste daarvan waren €220,-. Ook zij moest helemaal opgelicht worden.

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen en close-up

Bij deze mevrouw zou je denken dat het heel veel heeft gekost, maar haar haar pakte heel snel aan en daardoor was ze dus snel blond! Ze heeft 4 uur gezeten en was voor €144,70 klaar. dus dat valt dan weer mee..

 

Het belangrijkste van een prachtige kleur maken is dat wij het haar in goede conditie willen houden. Hiervoor gebruiken wij Olaplex, het haar blijft goed van structuur en breekt niet af. Lees hier meer over Olaplex!

Besthair-olaplex

 

 

Wij leveren top kwaliteit op, en daar is dus voldoende tijd voor nodig om het aller beste resultaat eruit te halen!

Wilt u nou ook een prachtige kleur.. Maak dan hier uw afspraak.

 

×