Haarkennis delen

Nieuwe haartrends voor de mannen

Ons vorige blog ging over de haartrends voor vrouwen, en dan vooral voor deze zomer. Maar de mannen mogen zeker niet vergeten worden! Want ook voor de mannen zien we een aantal nieuwe (en oude) haartrends voorbij komen die wij graag even willen uitlichten.

Tegenwoordig zie je bij de mannen vaak dat het haar naar voren wordt gedragen. Rapper Lil Kleine is wat dat betreft een echte trendsetter dit seizoen:

lil kleine hair - best hair

 

 

 

 

 

 

 

Sowieso zijn rappers en/of andere artiesten een voorbeeld voor de jeugd. Als zij iets nieuws hebben, ook met hun haar, willen anderen dat ook. Ook op de catwalk en op social media zie je steeds vaker modellen voorbij komen die ook hun haar naar voren dragen. Wanneer de voorkant wat langer is kan je het makkelijker naar voren dragen natuurlijk. Eerder droeg je het als man dan omhoog of in een knot (de zogeheten man-bun, wat je tegenwoordig nog steeds veel ziet) maar nu dus ”plat” en meer naar voren.

Wat gaan we nog meer zien?

Voor de rest is 2017 een makkelijk jaar qua trends. Eigenlijk kan er heel veel! Het is vooral allemaal wat natuurlijker en nonchalanter. Vooral een gedekte coupe is wat we veel gaan zien. Een heel strak, gestyled kapsel maakt plaats voor een ”net uit bed look”.  Ook gaan we (natuurlijke) kleurtjes zien bij de mannen! Bijvoorbeeld wat lichtere plukjes aan de onderkant. Maar ook voor dit geldt: het moet wel natuurlijk zijn. Hieronder staan een aantal foto’s die goed laten zien wat we bedoelen:

barber inspiration - best hair   inspiration 2 - best hair   inspiration 3 - best hair  inspiration 4 - best hair

Op de eerste foto zie je duidelijk de nonchalante look. Het kapsel is gedekt en bovenop is het wat langer. De tweede foto is ook een nonchalant kapsel maar dan met de zijkanten iets korter. Het haar wordt wel naar voren gedragen. De derde en de vierde foto zijn weer heel anders: hier wordt het haar ook naar voren gedragen maar dan heel plat en strak. De randen aan de voorkant zijn heel strak afgewerkt. En zoals op de derde te zien is, is het ook heel gaaf in combinatie met een kleurtje!

We gaan een hoop leuke dingen zien dus dit seizoen! Kom gerust eens bij ons langs voor advies, want zoals je ziet kun je als man ook heel veel kanten op met je haar.

 

bron afbeeldingen:
www.lilkleine.nl
www.namam.nl
instagram: @barberinspirations, @jacklouis.hair, @danny.ishac

×