Haarkennis delen

besthair-balmain

Balmain DoubleHair bij Best Hair

Balmain DoubleHair is vanaf heden verkrijgbaar bij Best Hair in Apeldoorn.

Iedereen kent het luxe merk Balmain wel. U kunt dus nagaan dat de kwaliteit van het 100% echte haar uitstekend is. Het merk wil niets anders dan uitzonderlijke klasse uitstralen en dat doen ze dan ook met dit geweldige product.

Balmain DoubleHair is een herbruikbare en haar vriendelijk verlengingssysteem.  Elke strip bevat drie lagen haar waardoor u direct volume en lengte kunt creëren met een minimum aantal toepassingen. Om onzichtbare applicatie en comfortabel dragen te garanderen, worden de strips vastgemaakt onder een laag extensions met ringen waar een silicone laag in zit die het eigen haar optimaal beschermd. Een pak DoubleHair staat gelijk aan een basis volume behandeling. Voor extra volume of lengte zijn minimaal 5 strips nodig.

after care:

Elke 6 weken komt u terug bij ons in de salon en schuiven wij de extensions weer op. Dit is nodig aangezien het haar groeit en er een uitgroei ontstaat waardoor het haar minder lekker zit. Ook worden de extensions dan te zwaar voor het haar en kan het haar gaan breken.
Voor 3 extensions rekenen wij een half uur tijd en de kosten zijn €25,00

kosten

1 Pak DoubleHair bevat 3 extensions en is genoeg om u haar volume te geven of eventueel een voorkant te verlengen. €275,00
2 Pakken DoubleHair bevatten 6 extensions en is genoeg om fijn tot normaal haar te verlengen. €550
Mochten er meer extensions nodig zijn kosten die €90 per stuk.

Geschikt voor:

DoubleHair is perfect voor iedereen.
-Kort haar,daarin kun je een langere lok creëren
-fijn haar kun je meer volume geven
-langer haar maken
-ander kapsel creëren
-kleur geven.
Kortom er zijn oneindig veel mogelijkheden om u het haar te geven waar u van droomt!

besthair-balmain      Besthair-balmain

Afspraak

Mocht u interesse hebben gekregen na het lezen van deze blog, maak dan een afspraak of kom gezellig langs.
U komt bij ons in de salon om te kijken welke kleur er het beste bij u eigen haar past, wij bestellen de producten en u kun de volgende dag komen om het haar bij u in te zetten.
Mocht u geen tijd hebben om langs te komen, stuur dan een foto met de huidige kleur via whatsapp dan kunnen wij gelijk een bestelling doen en is u haar de volgende dag in huis. (kleur ziet er wel anders uit op foto, dat risico is dan voor u eigen rekening) Onze voorkeur heeft  dat u langs komt zodat we een goed advies kunnen geven!

actie

Tot 31 januari 2020 hebben wij een leuke actie

besthair-balmain

×