Referenties

Wij stellen uw mening heel erg op prijs. Wij nodigen u uit om uw reactie over uw kapsel achter te laten. Een afbeelding van uw kapsel is uiteraard ook van harte welkom!

Altijd weer blij de deur uit bij Best Hair

Vanaf het begin dat Angela haar salon is begonnen al klant bij Best Hair en elke keer loop ik weer blij de deur uit.
Een andere coupe, kleurtje of lekker je wenkbrauwen laten doen. Heerlijk!!! In het begin altijd geholpen door Angela maar sinds een paar maanden door Melissa. Wat een top kapster. Ze kan precies inschatten wat je wil. Helemaal top! Vandaag weer geweest en loop weer zoals gewoonlijk blij de deur uit. Succes top team en tot snel weer. Groet Anja

Anja Voges

superblij

wat ben ik superblij! eindelijk ga ik weer met veel plezier naar de kapper wat ik al maaaaaanden niet meer had. Door de goede informatie en uitleg heb ik mijn haar zelfs kort geknipt, en het is super gedaan! Nu alweer zin om te gaan zodat ze mij ook kunnen verven en bij kunnen knippen....bedankt!

nicolette

Erg blij!!

Best Hair- lang haar

Vorige week mijn haar rond laten knippen, was bang dat het erg kort zou worden. Angela adviseerde dit idee en ik vertrouwde haar. Ben nu nog steeds erg blij met het resultaat en het zit nog steeds erg mooi!

Super kapsalon met erg toffe kapsters en mooie producten, zeker de moeite waard!

Kim van de Hel

Super blij!

Afgelopen vrijdag bij best hair een prachtige balayage gekregen en ben er echt blij mee! Altijd goeie service, persoonlijk en goed advies!

Daisy

Blij met de Colormask

Best Hair - Colormask

Heb de Colormask van Alter Ego vanmorgen gebruikt en ik vind het super. De warmte is hetzelfde als de Tone & Shine van CHI (die uit de collectie is gehaald) maar ik heb nu meer verschil van kleuren in mijn haar. Er zit meer goud tussen. Het ziet er heel natuurlijk uit en het ruikt heerlijk. Ben dus heel enthousiast!! Bedankt hoor.

Judith

Zo Blij

Ik kom al vanaf het begin dat ze bestaan bij best Hair. En ben altijd meer dan tevreden, ze doen altijd hun best om zo heel tevreden te zijn met je haar. Hoe belangrijk is dit!! Nou voor mij "heel belangrijk".
Ik heb best wel (heel) lastig haar. Droog, fijn en kroes haar. In het verleden veel ervaringen gehad met andere kapsalons dat ze mijn haarstructuur toch niet helemaal begrepen. Maar bij Best Hair begrijpen ze wel hun vak. Ik gebruik ook altijd hun producten voor mijn haar. En een week geleden heb ik de Argan olie kuur gehad. Wat een SUPER PRODUCT. Echt super, mijn haar is zoveel steviger, gewilliger, en het valt gewoon mooi.
Een echte aanrader, ben heel blij met mijn haar. Dank je wel!

Angela

Zoals ik het graag wil

Ze nemen de tijd voor je, denken met je mee en geven daar op hun mening. Daarbij klopt de prijs / kwaliteit verhouding. Dit zijn genoeg redenen om al jaren klant te zijn en te blijven!

Rose-Marie Dijkstra-Verhoeven

Argan herstellende haarbehandeling

Nu twee en een halve week geleden is mijn haar behandeld met een herstellende Argan olie behandeling. Ik heb flink krullend haar dat snel droog wordt. Mijn haar voelt nu duidelijk een stuk zachter aan en het valt soepeler, ook na verschillende keren wassen! Het is een zacht product en ruikt heerlijk. Een aanrader om je haar een boost te geven!

Sharon

Altijd blij met me kapsels

Ik kom bij best hair zo lang ze al bestaan.
Ben altijd ontzettend te vreden en het zijn top meiden.
Ze hebben altijd goeie ideeën en altijd in voor iets nieuws want daar hou ik van wil altijd iets anders met me haar ☺️. De producten die ze gebruiken zijn ook geweldig heb echt al alles uitgeprobeerd!!

Manuela Brouwer

Al heel wat jaartjes...

Al heel wat jaartjes kom ik met heel veel plezier bij deze kapsalon! Eerlijk, vakkundig, vriendelijk, klantgericht, meiden die hun vak goed verstaan!!
Eerlijkheid duurt het langst en daarom kom ik altijd met een tevreden kapsel thuis!
Super meiden! Zeker de moeite waard om eens binnen te lopen voor een advies!

Rowena

Blij met m'n haar!!!

Ik ben sinds ik bij Best Hair kom eigenlijk altijd blij met m'n haar!!! Precies wat ik wil, ze luisteren naar wat je wil, doen wat je vraagt, geven goeie adviezen, nemen de tijd voor je en gaan precies te werk.... ook mn meiden komen met haar thuis waar ze van iedereen positief commentaar op krijgen. Zo leuk! 😀

diane

Blij met mijn vlotte coupe!

Al jaren ben ik super blij met de meiden van Best Hair. Ik kom altijd weer blij thuis met mijn nieuwe coupe. De kapsels zijn altijd goed zelf te onderhouden. Ook de producten die oa gebruikt worden voor het kleuren zijn super mooi.

Anita Holthuis
* = Required Field

Wat is uw naam?

Vul hier uw email adres in

Beschijf ons in een paar woorden


Wat vind u van onze salon?


mogen we een foto van u gebruiken?

*Ik ga ermee akkoord dat deze refferentie zal worden geplaatst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *