Over ons

Wie We Zijn

Bij kapsalon Best Hair word je op een vakkundige manier geholpen vol passie voor het vak. Tijd en persoonlijke aandacht staan bij ons voorop. Wij werken met de producten van Farouk Systems USA, OLAPLEX en Alter Ego Italia.

Onze kleurbehandelingen worden uitgevoerd met de CHI Ionic (dit is een ammonia- en PPDvrij product verrijkt met natuurlijke zijde) en de Techno Fruit Color van ALTER EGO ITALY voor de perfecte dekking van grijs haar, maximaal respect voor de haarstructuur en een buitengewone glans. Daarnaast hebben wij de keus om OLAPLEX aan de kleurbehandeling toe te voegen om zo een nog mooier resultaat neer te zetten. OLAPLEX zorgt ervoor dat het haar in topconditie blijft. En het geeft ons de mogelijkheid een stap verder te gaan met kleuren om zo aan alle wensen van onze klanten te kunnen voldoen. In het voor- en najaar volgen wij diverse trainingen om helemaal up to date te blijven. Dit houdt ons scherp en gemotiveerd om elke dag weer als een uitdaging te zien.

Ben je nieuwsgierig geworden naar kapsalon Best Hair? Maak dan
online een afspraak of bel naar 055-5403298. We zien je graag bij ons in de salon. Je mag natuurlijk ook gewoon bij ons binnenlopen. Hebben we tijd, dan helpen wij je graag.  Zo niet, dan plannen we samen een afspraak in. Kom het ervaren.

Ons Team

Angela
Eigenaar / Topstylist

Melissa
Allround hairstylist

Kyara
Junior stylist

Ons Instagram

×