Olaplex bij Best Hair

Ons topmerk Olaplex

OLAPLEX bij Best Hair

OLAPLEX bij Best Hair is de oplossing voor beschadigd haar. In 7 eenvoudige stappen wordt beschadigd haar van binnenuit hersteld. Na een OLAPLEX behandeling is jouw haar veerkrachtiger, kun je het makkelijker in model brengen en bouwt jouw haar meer glans en structuur op. Daarnaast zorgt een OLAPLEX behandeling dat jouw haargroei gestimuleerd wordt.

OLAPLEX kan op twee manieren gebruikt worden:

  1. Je kunt het gebruiken als een toevoeging aan je kleurbehandeling: hiermee voorkom je dat de verf je haar beschadigd tijdens het kleuren.
  2. Je kunt het gebruiken als herstelbehandeling om jouw haar intens te voeden en te herstellen.

Een intense, voedende en herstellende verzorging met OLAPLEX begint allemaal bij Best Hair. OLAPLEX nr.1 wordt aangebracht op nat haar. Het product trekt direct in de kern van het haar en start het herstelproces.

OLAPLEX bouwt tijdens stap 2 de resterende gebroken verbinding van het haar opnieuw op. Je haar is sterker, glanzender en gezonder. Dit zal zo’n 20 minuten moeten intrekken. Hierna wordt je haar gewassen en behandeld met een masker.

Bij stap 3, krijg je een verzorging mee naar huis. Deze zorgt dat de alledaagse haarschade veroorzaakt door styling en warmtebronnen, herstelt wordt. Dit gebruik je 1 tot 2 keer per week en is de perfecte voorbereiding op de volgende (ont-)kleurbehandeling.

Stap 4 en 5 van de OLAPLEX behandeling bestaat uit verzorging van je haar middels een shampoo en conditioner. Masseer de shampoo goed in het haar en laat dit intrekken. Op deze manier wordt je haar verzorgd zonder het te verzwaren. De conditioner is geschikt voor dagelijks gebruik, herstelt het haar en helpt gespleten haarpunten te voorkomen.

OLAPLEX nr.6 is een leave-in treatment en styling crème die zorgt voor glad en pluisvrij haar voor 72 uur lang. Deze crème hydrateert het haar en beschermt het effectief tegen invloeden van buitenaf.  Daarnaast bevat dit onderdeel geen sulfaten, parabenen en gluten.

Stap 7 van de OLAPLEX behandeling herstelt, versterkt en creëert een hoge glans. Ook zorgt deze olie dat de pluis uit je haar verdwijnt en is je haar tegen UV en hitte beschermd. En een extra pluspuntje is dat deze olie jouw föhntijd versnelt.

Ben jij ook geïnteresseerd in een OLAPLEX behandeling bij Best Hair? Bel ons dan voor een afspraak! We zien je snel in de salon.

×