osmo hair

Osmo gaat bij ons uit het assortiment

Zoals sommige klanten misschien al in de nieuwsbrief hebben gelezen, gaat het merk Osmo bij ons uit het assortiment. Wij gaan verder werken met andere merken en daarom hebben wij op dit moment een kortingsactie! 50% korting op alle producten van Osmo.

 

Welke producten verkopen wij nog?

 • Aqua Wax
  De Osmo Aqua Wax is een product die een enorme glans op het haar geeft. Accentueert de textuur van het haar en zorgt ervoor dat het haar de hele dag mooi in model blijft. De Aqua Wax
  OSMO Aqua Wax is een product die een enorme glans op het haar geeft. Aqua Wax is makkelijk uit te wassen en duurzaam in gebruik.

 

 • Aqua Wax Hard
  De Aqua Wax Hard is een wax die controle en textuur geeft aan het haar. De wax lost gemakkelijk op in water en is daarom makkelijk uit te wassen en duurzaam in gebruik. De Osmo Aqua Wax Hard zorgt voor een mooie glans en is geschikt voor het stylen van kort of halflang haar.

 

 • Pomade Hold
  De Osmo Pomade Hold is een sterke pomade met hold factor 4 die een prachtige glans geeft voor de echte ”wet look”. Dankzij de toegevoegde bijenwas is dit toch een zachte maar fixerende pomade die geschikt is alle haartypen.

 

 • Elite Pomade
  De Elite Pomade is anders de gewone Pomade van Osmo. Nog betere hold voor utlieme fixatie maar wel dezelfde glans die zorgt voor de ”wet look”. Met de Elite Pomade zijn veel verschillende kapsels te creëren die de hele dag in model blijven.

 

Osmo products - Best hair