gift - best hair

Leuke acties bij Best Hair…

De tijd vliegt en de feestdagen staan alweer bijna voor de deur. Daarom hebben wij een aantal leuke nieuwe acties waar wij u graag meer over willen vertellen:

 

Wij verkopen nu al ruim een jaar de succesvolle Kardashian Beauty lijn. We begonnen met het verkopen van styling producten van de Kardashian lijn maar inmiddels is deze lijn al uitgebreid met allerlei verzorgende producten! Onder andere shampoo en conditioner.
Deze shampoo en conditioner verkopen wij nu niet alleen los maar ook samen in een luxe toilettas. Ideaal voor de feestdagen! U krijgt behalve shampoo en conditioner ook nog een speciale scrub spons erbij, voor een mooie, zachte huid:
kardashian set best hair

Ook hebben wij een kortingsactie lopen op de volgende producten van de Kardashian Beauty lijn: u krijgt nu 25% korting op de haarlak, mousse en curl cream!

 

Natuurlijk houden we het niet alleen bij korting op de Kardashian Beauty lijn… nee, wij hebben ook een mooie actie lopen op de shampoo’s en conditioners van CHI. Wij verkopen een heel uitgebreid assortiment CHI producten. Voor ieder haartype zijn er geschikte producten. Deze actie geldt voor de CHI Royal Treatment lijn, de CHI Infra lijn, de CHI Tea Tree Oil lijn, de CHI Keratin lijn, de CHI 44 Iron Guard lijn en de CHI Argan Oil lijn.
U krijgt bij aankoop van een conditioner naar keuze de bijbehorende shampoo voor de helft van de prijs!

CHI actie - best hair

 

Tot slot willen wij u graag nog op de hoogte stellen van onze haarverlenging… wij hebben in de afgelopen tijd een hoop mensen blij gemaakt met een prachtige volle bos haar! Wij werken met de extensions van Socap. De Socap extensions zijn gemaakt van haar uit India. Indisch haar sluit het beste aan op de structuur van ons eigen haar. De extensions zijn Remy’s gesorteerd, dit houdt in dat alle haarschubben in de juiste richting liggen. Dit is om vervilting en klitten tegen te gaan. Alle extensions zijn op professionele wijze gekleurd.

U krijgt tot en met 30 november 25% korting op haarverlenging bij ons in de salon. Kom eens langs voor meer informatie en vrijblijvend advies, haarverlenging is voor iedereen!

socap - best hair

 

Afspraak maken?

Ons team staat altijd voor u klaar! Wij geven u vrijblijvend, professioneel advies. U kunt bij ons langskomen voor een afspraak maar u kunt ook heel eenvoudig zelf een afspraak inplannen via onze website: www.besthair.nl.